marți, mai 18, 2021

Vițel cu unt condimentat și sparanghel

Important de Citit

Ingrediente:

  • 800 g scăricică de vițel
  • 1 kg sparanghel verde
  • 50 g brânză cu mucegai
  • 100 g unt
  • 1 buc lămâie bio
  • 1 legătură tarhon proaspăt
  • 2 căței de usturoi
  • 50 ml ulei măsline
  • sare, piper

Mod de preparare : 

Usturoiul pisat se mixează în ulei de măsline împreună cu coaja rasă de la o lămâie și piper proaspăt măcinat, apoi se freacă bine cu el feliile de carne, câteva ore înainte de a le prăji. Se amestecă untul la temperatura camerei împreună cu brânza cu mucegai și tarhonul mărunțit. Se îndepărtează porțiunea lemnoasă de la sparanghel. Se lasă sparanghelul să fiarbă 5-6 minute în apă cu suc de lămâie și sare. Carnea lăsată la temperatura camerei se sărează și se prăjește pe grătar. După ce este gata, se acoperă cu un capac și se lasă 5 minute să se odihnească. Se servește cu unt condimentat și sparanghel.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii