Evenimente și timp cultural

Carrefour se alătură crosului “Happy Run – Race for the Cure Romania”

O acțiune pentru prevenția și lupta împotriva cancerului de sân

Carrefour Romania, alaturi de Fundatia Renasterea, se inscrie, pe 4 iunie, in cea mai renumita cursa din lume, Happy Run – Race for the Cure Romania, dedicata prevenirii si combaterii cancerului mamar. Startul se va da sambata, 4 iunie, in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle.

“Race for the Cure” este un eveniment de renume mondial, organizat pentru a doua oara, in acest an si in Romania,RaceForCure2016_1,1x1,6 menit sa ajute femeile sa constientizeze necesitatea efectuarii analizelor anuale pentru a preveni aparitia cancerului mamar. Sustinatorii acestei cauze se pot inscrie in cursa prin completarea formularului online, urmand link-ul www.fundatiarenasterea.ro.

“Suntem extrem de fericiti sa luam parte, in calitate de partener principal, la ”Happy Run – Race for the Cure Romania”, un eveniment organizat de Fundatia Renasterea, care defineste lupta pentru sanatate, pentru combaterea cancerului mamar. In cadrul companiei Carrefour credem ca este important sa sustinem actiuni de constientizare a preventiei acestei maladii care impacteaza tot mai mult romancele. Cancerul de san depistat la timp are mai multe sanse de a fi vindecat si de aceea facem un apel catre toti clientii nostri de a intra in aceasta cursa pentru o cauza nobila”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

Evenimentul se desfasoara sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucuresti, cu sustinerea oficiala a Administratiei Prezidentiale. Alti sustinatori sunt: Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Sanatatii, Ministerul Educatiei Nationale si Cercetarii Stiintifice, Ministerul  Tineretului si Sportului, Comitetul Olimpic si Sportiv Roman, Crucea Rosie Romana si Asociatia Bucharest Running Club.

Competiţia de pe 4 iunie este structurată pe trei categorii:

  • Cursa Alergătorilor, pe distanţa de 5 kilometri;
  • Fitness Walk, pe distanţa de 5 kilometri, include alergare/plimbare pentru persoane de toate vârstele;
  • Fun Walk – plimbare pe distanţa de 1 kilometru;

Donaţia recomandată pentru înscrierea la cross este de 50 lei pentru adulţi şi 20 de lei pentru tinerii între 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani pot participa gratuit.

Comentarii

comentarii

Tags

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close