luni, ianuarie 25, 2021

“Clubul tinerilor ziariști” și Clubul “Româna fără profesor”

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România.Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...

“Clubul tinerilor ziariști”

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila organizează înscrieri pentru un nou club destinat tinerilor preocupați să afle și să transmită și altora evenimentele notabile din societate.

“Clubul tinerilor ziariști” se reunește de două ori pe lună, timp în care participanții vor descoperi și vor învăța foto clubsecretele unei meserii captivante. Vor fi organizate ateliere destinate tuturor domeniilor media: presă scrisă, televiziune și radio. Periodic, organizatorii își propun să colaboreze cu persoane avizate care pot împărtăși propriile cunoștințe din mass-media membrilor clubului.

Condiții de participare: vârsta cuprinsă între 14 și 18 ani. Înscrierile au loc la sediul Bibliotecii, Piața Poligon, nr. 4, Biroul de Înscrieri, până pe 27 ianuarie 2016. După încheierea acestei perioade, doritorii vor fi contactați telefonic și se va stabili prima întâlnire din cadrul clubului.

 

Clubul “Româna fără profesor”

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila găzduiește un nou club destinat elevilor care doresc să-și îmbunătățească performanțele școlare.

În cadrul Clubului “Româna fără profesor” participanții se vor întâlni săptămânal, vor discuta și clarifica nelămuririle din programa școlară, scopul fiind acela ca toți cei înscriși să aibă succes la examenele de limba și literatura română.

Condiții de participare: elevi din clasele VII – VIII și XI – XII. Înscrieri se fac la sediul Bibliotecii, Piața Poligon, nr. 4, Biroul de Înscrieri, până pe 29 ianuarie 2016. După încheierea acestei perioade, doritorii vor fi contactați telefonic și se va stabili prima întâlnire din cadrul clubului.

Activitățile clubului sunt gratuite și se adresează celor care sunt interesați să aprofundeze temele pentru Evaluare Națională și Bacalaureat. Clubul este susținut de către o persoană calificată, cu peste 10 ani de experiență în domeniu, dar orice profesor care dorește să facă voluntariat în cadrul acestui proiect este binevenit.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii