marți, martie 2, 2021

Concurs pentru copii la Biblioteca Judeţeană

Important de Citit

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila a primit acreditare ERASMUS+

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a anunțat de curând rezultatele selecţiei de...

Top 5 Cele Mai Bune Telefoane SAMSUNG – 2021

Doar o singură companie poate concura cu Apple, aceasta fiind Samsung. Ea face acest lucru cu telefoane care oferă...

Producătorul filmului nou MORTAL KOMBAT, în lacrimi, după ce a văzut reacțiile fanilor.

Todd Garner, producător al noului film MORTAL KOMBAT, a fost emoționat până la lacrimi, după ce reacțiile fanilor la...

Concursul “Orașul meu, orașul tău” – ediția a 2-a

Secţia pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Judeţene “Panait Istrati” Brăila, lansează a doua ediție a concursului de desene şi compuneri cu tema “Oraşul meu, oraşul tău”. Concursul este parte a parteneriatului pe care biblioteca noastră îl are cu Bibliotecile Județene Brașov, Tulcea și Biblioteca Municipală Onești. Cele mai reuşite lucrări vor constitui cartea “Brăila, oraşul meu”, care va fi trimisă bibliotecilor partenere și va fi expusă în secțiile pentru copii.

În perioada 2 – 20 noiembrie 2015, copiii își pot înscrie lucrările la Ludoteca bibliotecii din Piaţa Poligon nr. 4, urmând ca pe întreaga perioadă a concursului acestea să fie votate pe pagina noastră de Facebook : Secţia de Împrumut pentru Copii. Ludoteca. Câştigătorii vor fi desemnaţi în cadrul galei de premiere, care va avea loc pe data de 24 noiembrie 2015, la sediul Bibliotecii.

Regulament:

Ediția a 2-a a concursului de desene și compuneri pentru copii va avea trei secţiuni : desene nivel preșcolar, desene nivel primar şi compuneri. Desenele și compunerile vor fi în format A4, landscape. În această perioadă se vor putea înscrie în concurs creaţiile celor mici, ultima lucrare fiind acceptată la data de 20 noiembrie 2015, ora 16:00.

În data de 24 noiembrie 2015 vom desemna câştigătorii în cadrul galei de premiere, după cum urmează:

* premiul special pentru talent
* premiul de popularitate – (concurentul a cărui lucrare va primi cele mai multe voturi prin opţiunea Like, pe pagina de Facebook, va intra în posesia premiului).
* premii pentru fiecare secţiune.

Concursul se adresează copiilor de grădiniţă și claselor I-IV, iar participarea se va face cu ajutorul cadrelor didactice și a părinţilor. Prin urmare, pentru a participa la concurs, participanţii trebuie:

* Să aibă vârsta cuprinsă între 4 şi 11 ani;
* Să fie autorii desenului prezentat;
* Să depună lucrarea la sediul bibliotecii însoţită de datele de contact ale unui părinte sau cadru didactic: e-mail şi număr de telefon;

Fotografiile lucrărilor vor fi încărcate într-un album pe pagina de Facebook Secția de Împrumut pentru copii.Ludotecă. Vor fi şterse comentariile sau alt gen de texte care au un limbaj neadecvat. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a lucrărilor ce nu respectă cerinţele concursului.

Pentru mai multe informaţii vă rugăm să ne contactați la telefon 0239-611292 (Ludotecă), sau prin mail : sectiacopiibjbraila@gmail.com

Afis concurs copii

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila a primit acreditare ERASMUS+

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a anunțat de curând rezultatele selecţiei de...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii