duminică, mai 28, 2023

Documentare creative din Europa Centrală și de Est proiectate la Brăila

Important de Citit

Articol scris de Ana Maria Zlăvog

646x404 Până pe 2 noiembrie 2015, la Brăila se vor proiecta, într-o ediție pilot, 12 documentare creative din Europa Centrală şi de Est, cu sprijinul Asociației COLORERIA, prin intermediul KineDok, o comunitate internaţională organizată într-o rețea unică de cluburi de film, cu o platformă de distribuţie alternativă de documentare creative.

Acestea sunt prezentate publicului în peste 20 de spaţii neconvenţionale din Cehia, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.

Potrivit AGERPRES, România este reprezentată de către organizația One World Romania, al cărei director este Alexandru Solomon.

Vezi în acest sens : AICI

La Brăila, filmele se rulează în fiecare zi de luni, de la ora 20.30, la THE MUSIC PUB (Strada Vadul Schelei, nr. 17, lângă Patinoar).

Programul a început cu Mens with balls (Turneul de la Besence) și Happily ever after-Fericiți pănă la adânci bătrâneți și va continua astfel:

31 august 2015: Here…I Mean There (Aici.,..adică acolo)- durata peliculei: 76 minuteCOLORERIA-te-invita-la-filme-documentare

7 septembrie 2015: 1989 (durata peliculei: 97 minute)

14 septembrie 2015: Blood Sângele (durata peliculei: 59 minute)

21 septembrie 2015: Sugar blues (durata peliculei: 79 minute)

28 septembrie 2015: Consumed-Epuizați (durata peliculei: 93 minute)

5 octombrie 2015: Comeback-Recidiva (durata peliculei: 85 minute)

12 octombrie 2015: Daniel*s world-Lumea lui Daniel (durata peliculei: 74 minute).

19 octombrie 2015: Joanna-durata peliculei: 40 minute.

 26 octombrie 2015:  Where Are You, Bucharest ? București, unde ești ? (durata peliculei: 76 minute).

2 noiembrie 2015: Normalization-Normalizare (durata peliculei: 100 minute).

113

 

KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.KineDok este un nou fel de comunitate internaţională, o rețea unică de cluburi de film şi o platformă de distribuţie alternativă care reuneşte fanii şi realizatorii de documentare creative. În cadrul ediţiei pilot, 12 documentare incitante din Europa Centrală şi de Est sunt proiectate în peste 20 de spaţii neconvenţionale din fiecare ţară participantă: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croaţia şi România.

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -