joi, martie 4, 2021

Expozitie documentara Eminescu la Biblioteca Judeteana

Important de Citit

Modele de unghii la modă 2021

Vrei să descoperi ce modele de manichiură este la modă în 2021? Pentru anul 2021, se fac remarcate câteva...

Alimente bogate în proteine

Căutați alimente bogate în proteine care să vă ofere senzația de sațietate, dar în același timp, să nu conțină...

Biblioteca Județeană “Panait Istrati” Brăila a primit acreditare ERASMUS+

Agenția Națională pentru Programe Comunitare în Domeniul Educației și Formării Profesionale (ANPCDEFP) a anunțat de curând rezultatele selecţiei de...

La fiecare mijloc de ianuarie, de ziua nașterii Poetului Național, Secția Împrumut pentru Adulți a Bibliotecii Județene “Panait Istrati” Brăila organizează o expoziție documentară menită să păstreze vie în sufletele noastre DSC02300opera lui Mihai Eminescu. Expoziția intitulată „Recitindu-l pe Eminescu” este deschisă publicului în perioada 15 – 23 ianuarie 2016 și reunește o bogată colecție de cărti (poezie, proză, scrieri politice, critică literară, ediții bibliofile). Mihai Eminescu, poet, prozator și jurnalist român, a fost socotit de către cititorii români și de criticii literari drept cea mai importantă voce poetică din literatura română, fiind supranumit și “Luceafărul poeziei românești”. Expoziția este realizată de bibliotecara Silvia Iacob.

Din noiembrie 2010, printr-un proiect de lege adoptat în Camera Deputaţilor, s-a hotărât ca ziua de 15 ianuarie să aibă o dublă semnificaţie pentru toţi românii, marcând naşterea marelui poet Mihai Eminescu, dar şi Ziua Culturii Naţionale. Celebrarea Zilei de 15 ianuarie are loc în România dar și în străinătate, prilej cu care se desfășoară numeroase manifestări cultural-artistice dedicate sărbătoririi evenimentului.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Modele de unghii la modă 2021

Vrei să descoperi ce modele de manichiură este la modă în 2021? Pentru anul 2021, se fac remarcate câteva...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii