joi, februarie 22, 2024

Târgul Național AgriCultura 2018 Brăila

Important de Citit

webmaster
webmasterhttp://e-prodesign.net
Fondator Electronic Professional Design, cu o experiență de peste 9 ani în webdesign.

Activitatea în agricultură este o muncă neîntreruptă, fapt cunoscut de toți cei care activează în domeniu. Ea presupune nu numai eforul propriu-zis din teren ci și contactul permanent cu noutățile și experiența altora, cu cele mai bune utilaje sau îngrășăminte, practici noi de cultură sau irigații. Toate acestea se întâmpla toamna la Brăila, zonă recunoscută pentru potențialul său agricol, cu o suprafață considerabilă de teren arabil, cuprinzând Insula Mare a Brăilei și Bărăganul.

Târgul Național AgriCultura 2018 organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Brăila se încadrează în seria manifestărilor expoziționale de marcă ale sistemului cameral românesc, din domeniul agricol, bucurându-se de 22 ani de recunoașterea specialiștilor și firmelor din agricultură.

Pentru a reuși performanță, agricultura românească are nevoie de investiții, de cercetare, de mașini și utilaje de ultimă generație, de tehnici și tehnologii moderne, de semințe și material săditor de calitate. Toate acestea vor fi aduse în cadrul celei de-a XXII-a ediții a târgului, ce va avea loc în perioada 27-30 septembrie 2018, Brăila (Parcarea Brăila Mall).

Fermierii, asociațiile agricole, companiile, specialiștii din domeniu și publicul larg sunt invitați la o nouă ediție a celui mai apreciat târg agricol din regiunea de nord a Bărăganului, ediție ce marchează o nouă etapă a dezvoltării economice a sectorului agricol din regiune. Și anul acesta AgriCultura va oferi participanților și vizitatorilor un program interesant și dens, care va include conferințe, forumuri și întâlniri cu lideri, decidenți, specialiști agronomi, reprezentanți ai unor companii de prestigiu și potențiali parteneri de afaceri, din sectorul agricol.

Câmpiile fertile şi apropierea Dunării au făcut din Brăila o zonă cu agricultură prosperă, care a atras în ultimii ani înființarea, în această zonă, a unui număr mare de firme cu profil agricol. O ierarhie este greu de stabilit, însă pe cei fruntași în domeniu, precum Serv Class, ETUFarm sau Tomit Agri Macchine îi veți întâlni la acest târg având posibilitatea de a interacționa cu echipele ce reprezintă fiecare firmă, intrând astfel în posesia informațiilor necesare dacă doriți să achiziționați un utilaj pentru ferma dumneavoastră, să beneficiați de consultanța necesară pentru punerea lui în funcțiune la parametri care să vă garanteze succesul operațiunilor întreprinse de aceste utilaje și, nu în ultimul rând, câștigarea unor parteneri de încredere pentru a asigura un viitor strălucit afacerii dumneavoastră.

Ne propunem atragerea unui număr din ce în ce mai mare de fermieri și specialiști în domeniul agricol care să beneficieze de o oferta diversificată de produse și servicii de calitate și astfel să poată identifica cea mai eficientă soluție în vederea îmbunătățirii și dezvoltării activității pe care o desfășoară și depunem eforturi pentru transformarea evenimentului într-un adevărat brand în domeniu, prin creșterea numărului de expozanți, diversificarea domeniilor de expunere (mașini, utilaje și echipamente pentru mecanizarea agriculturii, utilaje și instalații HoReCa, material săditor, substanțe pentru fertilizarea și protecția plantelor, energii regenerabile, procesatori, horticultori, mașini de teren, transport marfă, bănci, societăți de leasing și asigurări) precum și atragerea firmelor străine.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Joc și Artă, vernisaj expoziție

Joi, 15 februarie 2024, ora 17.00, la Sala de Lectură din cadrul Bibliotecii Județene Panait Istrati Brăila va avea...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -