luni, iunie 21, 2021

VERNISAJ DE PICTURĂ MONUMENTALĂ ITINERANTĂ LA BRĂILA

Important de Citit

Articol de ANA-MARIA ZLĂVOG

Artistul Florin Mihai expune pentru a doua oară la Brăila, o nouă expoziţie de pictură monumentală itinerată intitulată Apocalipsa.

Vernisajul va avea loc miercuri, 27 aprilie 2016, de la ora 19.00, la Galeria „Gheorghe Naum” a Muzeului Brăilei „Carol I”

Creaţia sa este renumită pentru problematizarea originală a simbolurilor arhetipale universale, a temelor mitice, arhaice, a reprezentărilor consacrate de tradiţie și cultură, creând un impact emoţional puternic asupra privitorului.

Florin Mihai este absolvent al Institutului de Arte Plastice „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, secţia Artă Monumentală, promoţia 1973 şi membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România din anul 1984. Prima oară a expus la Brăila în anul 2011.

Are o carieră prestigioasă, lucrările sale fiind expuse în multe muzee şi galerii de artă din ţară (Bucureşti, Timişoara, Sibiu, Galaţi, Brăila etc.) şi din străinătate (Germania, Croaţia, Ungaria, Bulgaria).

Expoziţia de pictură monumentală itinerată Apocalipsa va fi deschisă pe tot parcursul lunii mai.

afisFLORIN3

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

O carieră în contabilitate are multe de oferit

Indiferent dacă aveați planificat să urmați o carieră în contabilitate sau pur și simplu explorați tainele meseriei ca și...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii