duminică, mai 28, 2023

Programul zilelor Municipiului Brăila

Important de Citit

Carla’s Dreams, DJ Project, Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu sunt doar o parte dintre artistii care vor veni la Zilele Municipiului Braila * Festivalul national de dans popular Lina Chiralina, Parada masinilor de epoca,  concursuri si jocuri marinaresti, , targ national al anticarilor si buchinistilor * 1000 de artisti din tara si din strainatate vor evolua in 15 locatii din Braila  *  Artificii si spectacol de lasere pe Faleza Dunarii

Principalele locatii in care se vor desfasura evenimentele sunt Faleza Dunarii, Platoul si Parcarea Primariei, Parcul Monument, Oraselul Copiilor, Parcul ZOO, Gradina Publica, Piata Traian, Parcarea Braila Mall, Parcul Caporal Musat, Parcul Dinamo, CNIPT, Calea Galati, Parcul Lacul Dulce si Vidin – rondou vis a vis de Liceul Progresul.

In toate aceste locatii se vor desfasura spectacole de muzica populara din Romania, Turcia, Grecia, Bulgaria si Republica Moldova, spectacole de teatru pentru copii, ateliere de teatru, pictură şi desen, concerte de fanfară, concerte blues şi jazz, concurs national de carting, parade masinilor de epoca, proiecţii de filme – capodopere ale cinematografiei naţionale, concursuri marinăreşti, competiţia anuală de canotci 10+1 iniţiată de Ivan Paţaichin, etc.

Pe parcursul evenimentelor, pe Faleza Dunarii si punctele in care se desfășoara momentele de divertisment, brăilenii vor avea ocazia sa facă fotografii cu Mascota orașului – Ceasul din Piata Traian, dar si cu Zeul Neptun si nimfele, Mickey Mouse, Minnie si Tigger, etc.

Vor avea loc parade cu animatori, jonglerii cu foc si face painting. Acestia vor interactiona sau comunica cu brailenii, vor imparti flyere cu programul evenimentelor, vor fi in centrul atentiei pentru realizarea de fotografii unice.

Pe Faleza Dunarii vor fi amplasate chioscuri cu mesteri populari traditionali, artisti, mic mobilier, mobilier de grădină, jucarii.  Vor fi amplasate standuri ale reprezentantilor din alimentatie publica.

Duminica, 14 august, pe Faleza Dunarii vor fi spectacole de muzica populara cu Margareta Clipa si Maria Dragomiroiu. Seara se va finaliza cu un joc de artificii.

Luni 15 august, pe Falaza Dunarii, DJ Project, Carla’s Dreams si un impresinant show de lasere vor incheia Zilele Municipiului Braila.

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Vernisaj expoziție pictură

Iubitorii de artă sunt invitați joi, 25 mai 2023, la ora 18:00, la sediul Bibliotecii Județene „Panait Istrati” din...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -