AtelierEvenimente și timp cultural

Read for the Record 2015

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” în parteneriat cu FasTracKids Brăila organizează joi, 22 octombrie, între orele 9.00 – 15.00, evenimentul Read for the Record 2015. În cadrulAfis-Read-for-the-Record-BRAILA acestui proiect ne propunem să întâlnim un număr cât mai mare de copii cu vârste cuprinse între 3 și 7 ani, cărora să le insuflăm dragostea pentru lectură. Astfel, în ordinea programărilor făcute,  așteptăm la Secția de Copii. Ludotecă grupuri de preșcolari sau școlari clasele 0 și 1, cărora le vom citi  povestea „Nu, Norman: Povestea unui peștișor auriu ” de Kelly Bennett.

Read for the record este un program international, iniţiat în SUA, care își propune să aducă lumea poveștilor în viața copiilor noștri, știind că prin lectură aceștia intră în contact cu noțiuni și idei care le stimulează imaginația și capacitatea de înțelegere.

În anul 2014, pe întreaga planetă, 2,5 milioane de copii au ascultat povestea “Torturile Iepuraşilor” de Rosemary Wells. Anul acesta campania Read for the Record împlineste 10 ani, prilej cu care va crea cea mai mare „experienţă de lectură” din lume, încercând să doboare recordul de anul trecut.

Invităm cadrele didactice care vor să participe la eveniment cu clasa de copii să facă programări la tel. 0239 611292/tasta 3 sau la sediul Bibliotecii din P-ța poligon, nr.4.

Vă mulțumim! Numai bine,

Laura Caplea

Purtător de cuvânt

Comentarii

comentarii

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar putea interesa și următorul articol
Close
Back to top button
Close
Close