duminică, iunie 11, 2023

Să urăm succes echipei de la Teatrul „Maria Filotti” Brăila

Important de Citit

ACASĂ LA TATA, regia Radu Nichifor la cea de a XXVII a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi

Teatrul „Maria Filotti” Brăila a fost selecționat si participă joi, 15 octombrie 2015, cu spectacolul ACASĂ LA TATA de Mimi Brănescu, regia Radu Nichifor și scenografia Soranei Țopa, la cea de-a XXVII-a ediţie a Festivalului Naţional de Comedie organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini” şi Primăria Municipiului Galaţi, în perioada 5 -16 octombrie 2015.
„Acasă la tata”, o comedie explozivă, rafinată, plină de ritm şi de situaţii amuzante, un spectacol cu o distribuție de excepție formată din actorii – Monica Zugravu, Corina Borş, Adrian Ştefan, Alexandru Marin, Narcisa Novac şi Dan Moldoveanu, alături de Lucian Pânzaru de la Teatrul „Fani Tardini” din Galaţi.
Organizat în perioada 5 – 16 octombrie, ediţia a 27-a a Festivalului Naţional de Comedie este o ediţie aflată sub semnul celor 60 de ani de teatru pe care „Dramaticul” gălăţean i-a împlinit pe 1 septembrie.
Sunt prezente la Galaţi trupe din Bucureşti (Teatrul Mic, Odeon, Metropolis şi studenţii de la UNATC), Bacău, Timişoara, Oradea, Constanţa, Craiova, Botoşani, Brăila, Iaşi şi Petroşani, precum şi o companie din Letonia care va juca „Steaua fără nume” a lui Mihail Sebastian .
Juriul festivalului de la Galaţi va fi compus din: Marius Bodochi, Olga Delia Mateescu – actori, Clara Lobonţ – scenograf, Ion Parhon – critic şi gălăţeanul Atila Vizauer – regizor.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură!

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură! După ani de dezvoltare, Apple a dezvăluit astăzi...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -