duminică, iunie 13, 2021

Carrefour pune in joc 116 invitatii duble la concertul extraodinar al regelui valsului, André Rieu

Important de Citit

Carrefour pune in joc 116 invitatii duble la concertul extraodinar al regelui valsului, André Rieu, cu Orchestra Johann Strauss.

Carrefour Romania sustine performantele muzicale de inalta tinuta si isi trimite clientii la un nou concert al violonistului André Rieu, acompaniat de Orchestra Johann Strauss, care va avea loc in data de 12 iunie, in Piata Constitutiei, la Bucuresti.Carrefour ofera invitatii duble la concertul lui Andre Rieu

Iubitorii muzicii clasice, care nu doresc sa piarda sansa reintalnirii cu muzica maestrului André Rieu, pot participa intre 18-31 Mai la tombola online organizata de Carrefour, prin care sunt puse la dispozitie 116 invitatii la spectacol, valabile pentru 2 persoane. Pentru a putea participa la concurs, clientii, care au facut cumparaturi de peste 50 de lei din hipermarketurile Carrefour, se pot inscrie pe pagina de concurs www.carrefour.ro/andrerieu, completand formularul si adaugand codul unic de pe bon. Pentru validarea premiilor, participantii trebuie sa pastreze bonul de casa emis in perioada de campanie.

“Ne bucuram sa oferim sansa unor clienti norocosi de a savura extraordinarul concert al violonistului André Rieu. Am gandit un mecanism de concurs online prin care putem invita clientii Carrefour sa petreaca o seara memorabila, cand muzica, dansul si teatrul se vor reuni pe aceeasi scena pentru a crea acea atmosfera unica de basm, intr-un spectacol artistic total”, a declarat Andreea Mihai, Director de Marketing&Comunicare, PR&Solidaritate, Dinamica Comerciala&Pricing Carrefour Romania.

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedentTudor R. Popescu
Articolul următorBancul zilei
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Pereți liberi și confort fără egal în orice locuință – descoperă încălzirea în pardoseală

Soluții energetice eficiente de încălzire, în 2021 Când pășiți pe o podea cu încălzire radiantă, experimentați confortul la ...superlativ! Grație...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii