duminică, iunie 13, 2021

Ziua fara masini

Important de Citit

Prin evenimentul de astăzi, “Prieteni Eco Mobili” pe biciclete, Brăila si Galati au demonstrat că separat pot fi doar două orașe pe hartă, însă împreună reprezintă o adevarată fortă.

_DSC0013          Graţie colaborării mai multor parteneri locali şi naţionali, Politia Locală Brăila si Politia Locală Galati, Politia Natională, Serviciile Rutiere din Brăila si Galati, Inspectoratul de Jandarmi Brăila – Galati, ISU Brăila – Galati, Inspectoratele Școlare Judetene din Brăila si Galati, am reuşit să aducem o iniţiativă locală la un nou nivel.

Săptămâna mobilității a început pe 16 septembrie și a culminat cu evenimentul “Ziua fără mașină”, astăzi, 22 septembrie 2015, zi în care am  urmat deviza  “Alege. Schimbă. Combină”._DSC0022

Peste 250 de elevi din Brăila si Galati au ales să schimbe mijloacele de transport în comun cu bicicleta, să se cunoască, dar mai ales să pedaleze împreună.

Startul s-a dat în municipiul Brăila, la ora 13.30, pe platoul din Piata Indepenedenței, unde peste 120 de tineri ciclisti, însotiti de profesori de educatie fizică și sport, au parcurs împreună traseul prieteniei, în cadrul evenimentului “Prieteni Eco Mobili”, pornind din Piata Independenței spre B-dul Independentei – Calea Galati cu punct intermediar Parcarea Toyota.

Întâlnirea cu tinerii din Galați a fost în parcarea Universității “Danubius”, pentru ca toți cei 250 de tineri să parcurgă împreună traseul până în parcarea Sălii Sporturilor Galati.

 

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Pereți liberi și confort fără egal în orice locuință – descoperă încălzirea în pardoseală

Soluții energetice eficiente de încălzire, în 2021 Când pășiți pe o podea cu încălzire radiantă, experimentați confortul la ...superlativ! Grație...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii