sâmbătă, ianuarie 16, 2021

SITUAŢIA TRAFICULUI

Important de Citit

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...

TikTok a depășit Instagram în România

Cu un ritm de dezvoltare fantastic, TikTok este cea mai descărcată aplicație peste tot, inclusiv în România. Aceasta înregistrează zilnic,...

Primul televizor transparent din lume produs în serie

Compania chineză de electronice Xiaomi a dezvăluit televizorul transparent Mi TV LUX, care afișează imagini care par a fi...

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (7.15), pe alocuri, în judeţele Constanţa, Harghita, Vrancea, Bacău, Vaslui, Suceava, Ilfov, Galaţi, Buzău şi Brăila (mai ales pe DN2B Brăila – Buzău), traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă. Le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza, să nu se angajeze în depăşiri riscante şi să folosească luminile de întâlnire pe toate categoriile de drumuri. Reamintim că luminile de ceaţă trebuie folosite numai în condiţii de ceaţă densă, împreună cu cele de întâlnire.

portal drumuri  În judeţul Caraş-Severin, pe DN57, pe sectorul Cozla – Berzasca, între kilometrii 65+600 de metri şi 65+640 de metri, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, din cauza aluviunulor rezultate în urma precipitaţiilor. În cursul zilei de astăzi, carosabilul va fi degajat în totalitate.

Tot pe DN57, în judeţul Mehedinţi, între Eşelniţa şi Dubova, în câteva puncte se circulă pe o bandă, alternativ, din cauza unor alunecări de teren produse anul trecut.

În judeţul Buzău, pe DN10 Buzău-Braşov, în zona lacului Siriu, din cauza degradării unor grinzi ale viaductului Stânca Teherău se menţin restricţiile pentru autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone. Există şi restricţie de viteză de 10 km/h.

Rute ocolitoare pentru traficul greu:

DN1B Buzău – Ploieşti, DN1A Ploieşti – Cheia – Săcele;

DN10, km 47+100, DJ 102B Cislău, Gura Bâscei – Vălenii de Munte, DN1A Vălenii de Munte – Cheia – Săcele.

În județul Timiș, circulația autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone este restricţionată pe DN68A Lugoj – Traian Vuia, între kilometrii 3+190 și 27+500 de metri, din cauza unor alunecări de teren care au afectat corpul drumului. Ruta ocolitoare este DN6 (Centura Lugoj) – autostrada A6 (Lugoj – nodul rutier Balinț) – autostrada A1 (nodul rutier Balinț – intersecţie cu DN68A).

*

* *

Serviviul de Poliţie Transporturi Maritime informează că, din cauza ceţii dense, sunt suspendare manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud şi Midia.

Sursa: INFOTRAFIC

Comentarii

comentarii

Articolul precedentVasile Iorga
Articolul următorExpoziţie de carte veche bisericească
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Brăila anului 1968

25 - 26 Mai anul 1968 Serbările prilejuite de aniversarea a 600 de ani de atestare documentară. Participarea pionierilor...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii