duminică, iunie 13, 2021

Cercetaţi pentru furturi calificate

Important de Citit

La data de 13 ianuarie, în jurul orelor 6.00, lucrători de la Poliţia oraşului Ianca şi Postul de Poliţie Comunală Mircea Vodă i-au prins în flagrant pe numiţii B.I., B.C. şi C.A., toţi din oraşul Ianca, care transportau cu atelajul hipo 18 ţevi din fier, sustrase din curtea locuinţei lui G.M., din satul Deduleşti, comuna Mircea Vodă.

Prejudiciul, de aproximativ 600 de lei, a fost recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La orele 9.00, numita C.M., din comuna Siliştea, a sesizat agenţii de la postul de poliţie din localitate că, în noaptea de 11 spre 12 ianuarie 2011, persoane necunoscute au escaladat gardul împrejmuitor al locuinţei sale şi au pătruns într-o magazie de cereale, de unde au sustras un număr de opt saci din rafie, a 40 kg fiecare, încărcaţi cu grâu.

În urma cercetărilor desfăşurate de poliţişti, a fost identificat suspectul I.A., din aceeaşi localitate. Acesta a transportat şi depozitat sacii într-un imobil nelocuit, învecinat cu cel al părţii vătămate, intenţionând să-i vândă ulterior.

S-a întocmit dosar penal pentru furt calificat, cercetările fiind continuate.

În jurul orelor 17.00, o patrulă de siguranţă publică, care efectua serviciul de patrulare, a fost dirijată de ofiţerul de serviciu de la Poliţia Municipiului să se deplaseze pe strada Codrului, unde administratorul unui magazin l-a surprins pe numitul M.M., brăilean, care a sustras un grătar metalic din faţa societăţii.

Suspectul a fost condus la sediul Poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind de 100 lei.

La orele 20.00, agenţii Postului de Poliţie Comunală Cireşu, în colaborare cu jandarmi din cadrul IJJ Brăila, i-au depistat pe, DJ 203R, între localităţile Batogu şi Cireşu, pe numiţii A.C. (30 de ani) şi Ş.V. (17 ani), ambii din comuna Cireşu, în timp ce sustrăgeau cinci bare din fier, care asigurau parapeţii unui podeţ, pe care intenţionau să le transporte cu atelajul hipo.

De asemenea, poliţiştii au găsit la faţa locului un baros metalic şi o rangă.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.

Comentarii

comentarii

Articolul precedentCasa Județeană de Pensii Brăila
Articolul următorBun (re)venit!
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Pereți liberi și confort fără egal în orice locuință – descoperă încălzirea în pardoseală

Soluții energetice eficiente de încălzire, în 2021 Când pășiți pe o podea cu încălzire radiantă, experimentați confortul la ...superlativ! Grație...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii