vineri, septembrie 22, 2023

CUNOAȘTEȚI ACEASTĂ PERSOANĂ?

Important de Citit

Poliția Română a fost solicitată de autoritățile judiciare olandeze, prin intermediul Interpol Haga, să acorde sprijin pentru identificarea unui cadavru a cărui identitate este necunoscută.  Corpul neînsuflețit a fost descoperit în Olanda, în anul 2013.

Autoritățile judiciare din Olanda au solicitat, prin intermediul Interpol Haga, sprijin structurilor de poliție din estul și sud-estul Europei pentru stabilirea identității unui cadavru ce a fost descoperit în cursul anului 2013.

Pentru indetificarea corpului neînsuflețit a fost transmisă fotografia reprezentând reconstrucția facială a persoanei decedate, semnalmentele acesteia, precum și fotografii ale tatuajelor pe care aceasta le avea și ale unui lănțișor de argint pe care îl purta.

SEMNALMENTE:

Bărbat caucazian, cu vârstă cuprinsă între 25 și 40 de ani, cu înălțimea de 1,65 m, constituție robustă și părul negru.

SEMNE PARTICULARE:

Tatuaj poziționat în partea sub-claviculară stîngă (litere care formează cuvântul ,,LENKA” și trei puncte / stele deasupra acestuia), tatuaj poziționat pe fața dorsală a gâtului (litere, în format gotic/chirilic, R H).

La data descoperirii, era îmbrăcat cu un tricou albastru, jacheta sport de culoare verde, pantalon sport de culoare gri cu însemnele unui club sportiv din Marea Britanie.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la identificare sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

1423569807big_poza_11423569807big_poza_2big_portretbig_poza_3big_poza_4big_poza_5big_tatuaje.1

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic – Prima Consultație

Digitalizarea pacienților în Cabinetul Stomatologic - Prima Consultație Salut! Ești gata să descoperi în ce constă prima ta consultație la...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -