duminică, iunie 11, 2023

Nicu Alifantis donează bucurie copiilor

Important de Citit

Creez acest articol pentru că doresc să facilitez pe cât posibil această frumoasă acțiune a brăileanului nostru iubit. Am observat târziu în noapte mesajul artistului în social media și am, cerut permisiunea pentru a mediatiza acest frumos gest, având în vedere că timpul este scurt. (până pe 1 iunie)

Mesajul sună așa: ”Dragii mei, se-apropie 1 iunie, ziua în care ne îndreptăm atenția spre copii. Stam eu și mă gândeam, oare nu m-ați putea ajuta să dau niște pachete Șotron (carte de colorat + CD) unor grădinițe sau case de copii mai uitate de lume? Încercăm împreună să le facem o bucurie copiilor de ziua lor?
Vă mulțumesc!„.

Fac apel la cadrele didactice, mămici sau oameni cu bună credință în a mă contacta personal pentru a reuși să împărtășim bucurie acolo unde chiar este nevoie.

Rugămintea principală este să nu mă contacteze persoanele care au posibilitatea cumpărării acestui pachet, deoarece nu ar fi corect pentru nici unul dintre noi. Organizațiile și instituțiile cu specific nu sunt acceptate, având posibilitatea să își realizeze singure un astfel de gest. Valabil și pentru persoanele politice implicate în diferite campanii, deoarece nu dorim să amestecăm treburile,interesele noastre fiind în totalitate diferite.

Mai direct, acest Șotron este fix pentru acei copilași care chiar au nevoie de el.

Așteptăm să ne contactați cu drag dacă cunoașteți astfel de micuți!

Mulțumim anticipat!

13239183_10208635007887089_4989489104761948572_n

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură!

Apple prezintă prima sa cască AR „Vision Pro” și prețul pe măsură! După ani de dezvoltare, Apple a dezvăluit astăzi...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -