marți, mai 18, 2021

Unde e casa ?

Important de Citit

Oare ce s-a mai întâmplat?

Furtul se ridică la standarde din ce în ce mai mari iar hoţii îşi perfecţionează tehnicile pentru a da lovitura cea mare. Aşa se face că în Judeţul Brăila, Localitatea Baldovineşti un bărbat pe nume Andy Pascali a reclamat la Poliţie dispariţia imobilului de pe propriul teren. Casa nu era locuită în permanenţă ci era folosită ca şi casă de vacanţă. Mai mult de atât, în locul unde se afla locuinţa a fost plantat porumb. În urma plângerii poliţiştii brăileni au deschis dosar penal pentru furt şi distrugere.

Casa dată din anul 1986 în acelaşi loc, în ultimii ani a fost folosită din ce în ce mai rar, aşa că un grup de persoane neidentificate au demolat complet casa, iar pe locul acesteia un vecin binevoitor a arat şi a plantat porumb.

sursa: gandul.info
sursa: gandul.info

Au mai avut loc antecedente în trecut, ca şi în 1996 cand în lipsa proprietarilor cineva a profitat de acest lucru si a spart casa, furând o serie de bunuri din interior. Ea a fost renovată ulterior şi s-au reparat toate daunele de atunci.

Un apropiat al persoanei păgubite ne explică structura rezistentă a casei care era “bine ancorată într-o fundaţie de ciment”. Locuinţa măsura 44 metri pătraţi numărând mai multe camere (baie,bucătărie,hol,cameră de zi) utilate complet. În plus, casa avea un pod în dotare plin cu diferite materiale de lucru şi grădină cu fântână.

Însă proprietarul mărturiseşte că nu a mai trecut pe la casa de vacanţă încă din 2012 şi atunci casa era în picioare, perioadă în care hoţii au avut timp sa îşi pună planul în aplicare şi să se facă nevăzuţi cu tot cu casă. Uluit, posesorul admite faptul că i-a fost greu să mai găsească locaţia în lipsa imobilului, şi s-a luat după repere. Nu exclude posibila variantă în care păgubitorii ”au rupt izolaţia, au spart tencuiala casei, au smuls plăcile de lemn, au spart şi acoperişul care era făcut din plăci de azbociment şi, după ce au golit tot, au tăiat tot scheletul de metal cu autogen şi au dus fierul la un centru de colectare”. Nu s-au oprit aici şi hoţii au furat tuburile de ciment ale fântânii din grădină iar la final au astupat groapa cu pământ.

Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea condiţiilor în care s-au comis aceste fapte. Dar îşi va mai recupera omul casa vreodată?

sursa: gandul.info
sursa: gandul.info

Comentarii

comentarii

Articolul precedentCei mai căutaţi brăileni.
Articolul următorAna Aslan
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Reclame -

Ultimile Noutați

Ateliere pentru copii la bibliotecă

Bună ziua, În era în care tehnologia este în continuă dezvoltare, scrisul la tastatură câștigă tot mai mult teren în...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -

Comentarii

comentarii