Simți nevoia să te răsfeți cu ceva dulce?
Vă recomand un Tiramisu la pahar, ușor de făcut, cu un plus de savoare.
Ingrediente
- 250 g frişcă;
- 300 g mascarpone;
- 300 g brânză de vaci;
- 120 g zahăr;
- vanilie,
- scorţişoară;
- 350 g fursecuri;
- 150 ml espresso;
- 50 ml Bailey’s;
- 800 g fructe de pădure;
- cacao pentru décor
Mod de preparare
Pasul 1: Amestecă brânza de vaci, frişca, mascarpone, zahărul, vanilia şi scorţişoara.
Pasul 2: Pune în 6-8 pahare câte un strat de fursecuri, stropeş-te-le cu cafeaua în care ai pus whisky-ul, adaugă cremă de brânză şi câteva fructe de pădure.
Pasul 3: Continuă cu straturi de fursecuri stropite cu cafea, cremă de brânză şi fructe. Ultimul strat să fie cremă de brânză, peste care presari cacao pudră din belşug.
Pasul 4: Înainte de a servi, ţine paharele la rece câteva ore.
Poftă bună !