marți, aprilie 23, 2024

Oxana Malaya, fetița care a fost crescută de câini timp de 5 ani

Important de Citit

Oxana Malaya, în vârstă de 37 de ani, a fost crescută de câini în copilărie. Fetița s-a născut în Novaya Blagoveshchensk, Ucraina, într-o familie de părinți alcoolici. Mama ei nu-și dorea o fată, ci un băiat, motiv pentru care a început să o maltrateze. Tatăl Oxanei se afla constant sub influența alcoolului.

La vârsta de 3 ani, Oxana Malaya își petrecea timpul cu câinii din spatele casei. Mâncau, dormeau și umblau împreună, până când fetița a început să adopte comportamentul animalelor. În anul 1991, pe când fetița avea opt ani, vecinii copilei au sesizat autoritățile, îngrijorați fiind de manifestările Oxanei. La momentul preluării sale de către Serviciile Sociale, fetița mergea în patru labe, mușca oamenii pe care îi considera periculoși și lătra. „Câinii lătrau, iar eu le răspundeam la fel. Era felul nostru de a comunica” a spus Oxana Malaya.

Oxana Malaya a fost predată unei instituții destinate persoanelor cu handicap, însă în prezent poate umbla în două picioare și se comportă ca un om. După un an jumătate petrecut la institutul în cauză, femeia dădea deja semne de progres.

În anul 2013, Oxana Malaya a oferit un interviu unui post de televiziune din Ucraina, în care a povestit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Printre altele, Oxana a subliniat și faptul că vrea să fie tratată ca un om normal, simțindu-se ofensată de expresia „fata-câine”, care i-a fost atribuită destul de des. Aceasta a mai dezvăluit că avea un iubit și lucra la o fermă de animale. Ea și-a mai exprimat și dorința de a-și cunoaște mama biologică.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Biblioteca dă startul înscrierilor la Clubul de Vacanță 2024

Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila anunță o nouă ediție a celui mai îndrăgit proiect: Clubul de vacanță, care se...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -