Ingrediente:
- 1 kg pulpe de pui
- 1 lingură zahăr
- 1 lingură sare
- 5 căţei de usturoi
- jumătate de linguriţă de piper negru măcinat
- jumătate de pahar cu apă
Mod de preparare:
Pasul 1 : Se pun într-un vas pe foc sarea şi zahărul şi se lasă la caramelizat şi amestecaţi când începe zahărul să se caramelizeze. Turnaţi apa şi lăsaţi pe foc mediu până se caramelizează complet zahărul.
Pasul 2 : Curăţaţi pulpele şi puneţi-le într-o tavă, peste care turnaţi caramelul obţinut. Presăraţi piperul şi usturoiul pisat.
Pasul 3 : Se pun la cuptorul preîncălzit pentru 45 de minute. Din când în când mai scoateţi tava din cuptor şi mai ungeţi cu o lingură sau pensulă pulpele cu sosul de caramel.
Poftă bună!