duminică, noiembrie 24, 2024

Aripioare de pui picante

Important de Citit

[the_ad id=”11308″]Ingrediente:

  • 1 kg aripioare de pui

  • 70 g unt

  • 1 linguriță fulgi de chilli

  • 1 linguriță miere

  • 2-3 linguri ulei de măsline

  • sare, piper

Mod de preparare

Se încinge cuptorul la 200 grade. Aripioarele se spală și se usucă cu un șervet. Se ung cu ulei, se sărează, se piperează și se coc într-o tavă pentru aproximativ 40 minute, întorcându-le din când în când. Se topește untul, se amestecă cu chilli și miere și se sărează. Aripioarele prăjite se acoperă cu glazura de unt și miere.

[the_ad id=”11688″]

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -