luni, noiembrie 25, 2024

Pască fără aluat

Important de Citit

Ingrediente: 

  • 700 g brânză dulce de vacipasca-fara-aluat-braila-portal
  • 6 ouă
  • 400 g smântână
  • 200 g zahăr
  • 200 g unt
  • 4 linguri griş
  • 4 linguri făină
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • 200 g stafide
  • un praf de sare

Preparare:

Pasul 1: Pune ouăle întregi într-un vas, adaugă un praf de sare, zahărul, zahărul vanilat şi amestecă-le foarte bine cu mixerul.

Pasul 2: Adaugă brânza şi untul (pe care trebuie să le ai pregătite dinainte şi să fie la temperatura camerei nu reci din frigider) şi se omogenizează tot cu mixerul.

Pasul 3:  Adaugă pe rând grişul, făina şi mixează apoi smântâna şi omogenizează amestecul. La sfârşit adaugă stafidele şi amestecă toată compoziţia.

Pasul 4: Unge o tavă cu unt şi tapeteaz-o cu făină (sau foloseşte coală de copt dacă ai).

Pasul 5: Pune compoziţia în tavă şi introdu în cuptorul preîncălzit 45-50 minute la foc potrivit.

Las-o să se răcească în tavă până a doua zi apoi porţionează şi serveşte.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -