duminică, noiembrie 24, 2024

Ravioli alla boscaiola

Important de Citit

Ingrediente : 

  • 400g paste ravioli ravioli-alla-boscaiola2-braila-portal
  • 200g mazăre (congelată sau proaspătă)
  • 200g ciuperci
  • 200g prosciutto
  • 200g şuncă
  • 200ml smântână
  • 50 ml ulei se măsline
  • 50g caşcaval sau parmezan
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • 1-2 linguriţe oţet

Preparare :

Pasul 1: Fierbe pastele ravioli în apă cu sare, după care scurge-le.

Pasul 2: Opăreşte mazărea în apă clocotită pentru câteva minute.

Paszl 3: Pregăteşte celelalte ingrediente astfel: taie şunca în cubuleţe. prosciutto felii, toacă ciupercile (dacă nu le-a cumpărat deja tăiate) şi ceapa verde.

Pasul 4: Căleşte în puţin ulei întâi şunca şi prosciutto (le pui separat pe o farfurie) apoi ceapa şi ciupercile.

Paszl 5: Peste ceapa şi ciupercile călite adaugă smântâna şi lasă-le să fiarbă puţin gustând sosul de sare şi piper.

Pasul 6: Amestecă sosul cu pastele ravioli şi mazărea. Pe deasupra rade caşcaval.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -