Dacă toamna vă deprimă şi vreţi să mâncaţi ceva fresh, proaspăt şi plin de vitamine, de ce nu încercaţi o reţetă de salată cu ton? Peştele conţine acizi graşi omega 3 şi 6, foarte sănătoşi pentru organism.
[the_ad id=”12306″]
Ingrediente
– 6 cartofi
– 300 g fasole verde
– o ceapă roșie
– 200 g măsline
– o salată verde
– 3 roșii
– 4 ouă
– 300 g ton în ulei de măsline
– sare
– piper
– oțet balsamic
– ulei de măsline
Preparare:
Pasul 1: Se spală cartofii și se fierb în apă cu sare. Fasolea verde se curăţă și se fierbe şi ea.
Pasul 2: Cartofii fierţi se curăță de coajă, se taie rondele și se pun împreună cu fasolea fiartă într-un bol tapetat cu frunze de salată verde. Se adaugă ceapa roșie tăiată solzișori, roșiile, măslinele și tonul scurs în prealabil.
Pasul 3: Separat, se fierb ouăle, apoi se curăţă şi se taie rondele care se adaugă peste salată.
Pasul 4: Se potrivesc cu sare și piper, se stropesc cu uleiul de măsline și cu oțet balsamic.
Poftă bună !