[the_ad id=”12306″]
Aveţi invitaţi în weekend şi nu ştiţi ce să preparaţi ca să fie rapid şi gustos? Iată o reţetă de aperitive pufoase cu aluat franţuzesc şi roşii care vor satisface pofta oricui.
Ingrediente
– 500 g aluat franțuzesc
– 4 roșii
– brânză mozzarella
– 2-3 crenguțe busuioc proaspăt
– 50 g semințe de susan
– un ou pentru uns
– hârtie pentru copt
– sare
– 2-3 căței usturoi
Preparare:
Pasul 1: Se scoate aluatul de la rece și se lasă la temperatura camerei. Între timp, se curăță usturoiul și se pisează împreună cu sarea.
Pasul 2: Se taie brânza feliuțe subțiri sau cubulețe. Se feliază roșiile și se întinde aluatul.
Pasul 3: Se taie bucata de aluat în părți egale, sub forma unui pătrat, și se ung cu ou bătut spumă.
Pasul 4: Se așază o felie de brânză, una de roșie, se presară susan şi usturoi. Se coc până se rumenesc. Se servesc cu busuioc.Poftă bună!
Important de Citit
- Reclame -
Mai Multe Articole
- Reclame -