luni, octombrie 27, 2025

Bomboane cu marţipan

Important de Citit

Ingrediente:bomboane-cu-martipan

– 500g marţipan brut

– 100 g zahăr pudră

– 2 cl vişinată

– ciocolată cu conţinut ridicat de cacao

– fulgi de migdale

Mod de preparare:

La zahărul pudră se adaugă marţipanul tăiat în bucăţi şi vişinata. Se frământă pe planşa de aluat, apoi se formează bile de mărimea unei cireşe. Se lasă jumătate de oră, după care se cufundă una câte una în ciocolata topită şi se lasă la uscat. Înainte de a se usca, se pot da şi prin fulgi de migdale.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Conferința Națională „Supratax” aduce la Brăila dezbaterea fiscală a anului: antreprenorii față în față cu experții și autoritățile

Brăila devine, pe 28 octombrie 2025, centrul dialogului național despre fiscalitate, antreprenoriat și echilibrul economic. Sala de conferințe a...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -