miercuri, octombrie 29, 2025

Brânză calcică cu măr copt şi banană

Important de Citit

Ingrediente:mar-copt-orez

– un măr
– o banană
– brânză calcică (500 ml lapte+4 pastiluţe calciu lactic)

Preparare:

Se coc fructele la cuptor aproximativ 20 de minute, se lasă să se răcească, apoi se pasează la blender împreună cu brânza calcică. Opţional, se mai poate adăuga morcov fiert.

Este foarte buna reţetă atunci când cel mic are diaree.

IMG_5561

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Conferința Națională „Supratax” aduce la Brăila dezbaterea fiscală a anului: antreprenorii față în față cu experții și autoritățile

Brăila devine, pe 28 octombrie 2025, centrul dialogului național despre fiscalitate, antreprenoriat și echilibrul economic. Sala de conferințe a...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -