Un desert care nu ne reprezintă pe noi românii, dar pe care îl consumăm deseori când avem ocazia . Așa că azi prezentăm rețeta completă pentru acest tip de churros.
Vizionare plăcută!
[the_ad id=”12306″]
[the_ad id=”12306″]
INGREDIENTE
1 cană cu apă
2 lingurite de zahăr, plus un vârf de cuțit de a se presăra pe churros
2 linguri de ulei de rapiță
1 cană de făină
2 ouă
Scorţişoară
Ciocolată cu alune de pădure
Ulei pentru prăjit
[the_ad id=”12306″]
PREPARAREA
1. Într-o cratiță, se combină apă, zahăr și ulei de rapiță. Se aduce la fierbere, apoi se îndepărtează de la căldură.
2. Se adaugă făina și se amestecă energic până când amestecul formează o pastă omogenă. (Asigurați-vă că ați bătut toate bulele.)
3. Se adaugă ouăle și se amestecă până când amestecul devine neted.
4. Se toarnă aluatul într-o pungă de conducte, cu un vârf în formă de stea. (Împinge amestecul în jos în pungă pentru a elimina bulele de aer!)
5. Pune linii din aluat pe o foaie de copt căptușită cu hârtie de pergament. Se pune în congelator timp de 45 de minute.
6. Se încălzește uleiul într-o oală mare la 350F / 180F.
7. Căliți churros până capătă o culoare aurie, apoi se scurge pe prosoape de hârtie.
8. Folosind un pai, scormoni o gaură prin fiecare churro pentru a crea o cameră pentru umplere.
9. Imediat se presară cu un pic de scorțișoară și zahăr.
10. Se pune ciocolata cu alune de pădure într-o pungă de decorare deserturi, apoi se umple churros.
11. Poftă bună!