duminică, februarie 23, 2025

Copănele aromate

Important de Citit

Dacă te-ai săturat de puiul prăjit în tigaie și te gândești la un nou mod de a-l prepara, Braila Portal vine în întâmpinarea ta cu următoarea rețetă de copănele aromate. Puiul la cuptor poate deveni o adevărată poezie dacă este asezonat şi aromat cum trebuie, potrivit reţetei. Vezi aici cum se prepară nişte copane aromate ca la carte.

[the_ad id=”12306″]

   Ingredientebuffalo_chicken_legs_6401

– 8-10 copane de pui
– sare
– o lingură miere
– 4 căței usturoi
– piper
– un praf nucșoară
– 3-4 linguri ulei de măsline
– 300 g orez
– un praf șofran
– 2-3 fire ceapă verde
– un morcov
– 2 căni supă de pui
– 100 g mazăre
– o legătură pătrunjel
– 100 g unt
delicious_fried_chicken_fries_highdefinition_picture_5p1Mod de preparare:

Pasul 1: Se spală orezul. Se curăță morcovul şi se rade pe răzătoarea mică.
Pasul 2: Morcovul și ceapa tocată se călesc în uleiul de măsline. Se adaugă orezul, șofranul și supa. Mazărea fiartă se pune la sfârșit.
Pasul 3: Separat, se condimentează copanele de pui cu sare, piper şi nucșoară. Se ung cu miere și unt și se lasă la macerat.
Pasul 4: Se rumenesc bine în sucul propriu și, la sfârșit, se adaugă usturoiul pisat. Se servesc cu orez şi se ornează cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Alegerea mochetei perfecte pentru hotel sau living din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor

În general, atunci când cauți mochetă pentru diferite spații, cum ar fi un hotel sau living, alegerea celei potrivite...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -