45 de minute
Ingrediente:
– 4 ouă
– 150 g şuncă cubuleţe
– 4 linguri de făină
– 3 linguri de ulei de măsline
– 150 g de caşcaval ras (cheddar)
– 150 g de ciuperci felii
– un ardei gras tăiat jumătate cubuleţe, jumătate fâşii
– un ardei iute tocat mărunt (dacă îţi place picant)
– două linguri de ketchup sau roşii la conservă
– o linguriţă de busuioc
– 3 linguri smântână
– 2 linguri de porumb
-100 g de caşcaval ras pentru ornat
Mod de preparare
Pasul 1 – Încingi bine cuptorul, la 200 de grade. Baţi bine ouăle. Adaugi făina şi uleiul, apoi amesteci bine, să nu facă cocoloaşe. Adaugi smântâna.
Pasul 2 – Adaugi busuiocul şi potriveşti de sare şi piper. Ornezi cu ciuperci şi ardei gras.
Pasul 3 – Adaugi busuiocul şi potriveşti de sare şi piper. Ornezi cu ciuperci şi ardei gras.
Pasul 4 – Bagi la cuptor într-o tavă rotundă sau de care preferi, de 26 de cm, tapetată cu ulei şi făină. Laşi 20 de minute, scoţi şi pui caşcavalul ras, apoi mai laşi încă 10 minute în cuptor.
Se serveşte cald.