sâmbătă, noiembrie 23, 2024

Garnitură de legume

Important de Citit

Zilele acestea am încercat o nouă reţetă pe care m-am gândit să o împart cu voi. Sper să fiţi la fel de mulţumiţi ca şi mine.

Ingrediente :garnitura-braila-portal
-mazăre
-orez
-ciuperci
-ouă
-unt
-condimente
-carne (eu am folosit carne de pui dar puteţi înlocui cu orice fel).
Mod de preparare :

garnitura-de-legume-2-braila-portalPasul 1: Se fierb separat legumele. Într-o oală mazărea, în una orezul şi în alta ciupercile. Folosiţi cantitatea necesară porţiilor care le doriţi. La orez am folosit Delikat de legume şi nu se face pilaf, doar se fierb boabele în apă fără să iasă cu sos.
Pasul 2: Faceţi o omletă din câteva ouă pe care o tăiaţi în bucăţele mici pe o farfurie.
Pasul 3: Condimentaţi carnea pe care aţi ales-o şi puneţi-o la cuptor.
Pasul 4: Într-o tavă înaltă puneţi legumele fierte împreună cu omleta, sare şi piper după gust. Radeţi unt peste ele si puneţi-le la cuptor pentru 10 minute. Când carnea este gata serviţi-o împreună cu garnitura.

Se poate înlocui carnea de pui, porc, vită făcută la cuptor separat cu pastramă, şuncă presată sau orice alt fel de carne de felul acesta. Se taie cubuleţe şi se bagă la cuptor o dată cu legumele şi untul ras.
Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -