duminică, februarie 23, 2025

Îngheţată de zmeură

Important de Citit

Număr de porţii: 6-8
Dificultate: medie

Ingrediente:raspberry-icecream
300 g zmeură
4 ouă
1 cană cu zahăr
250 ml smântână mai grasă
250 g frişcă
150 g migdale caramelizate
1 baton de vanilie

Mod de preparare:
raspberry-ice-cream-0021. Taie migdalele sau zdrobeşte-le cu un facaleţ. Pasează şi zmeura cu o furculiţă.
2. Folosind un cuţit ascuţit, tăiaţi de-a lungul crenguţei de vanilie, curăţând semintele.
3. Într-un bol, pune ouăle, zahărul şi seminţele de vanilie. Mixează totul la bain-marie până obţii o cremă densă. Amestecă energic smântâna pâna se întăreşte bine. Încorporează zmeura în crema de ouă, apoi pune frişca şi smântâna.
4. Presară câteva migdale într-o tavă de chec tapetată cu hârtie de copt. Toarnă compoziţia preparată mai sus şi lasă la congelator cel puţin 6 ore.
Sugestie:  Îngheţata poate fi depozitată în congelator până la 3 zile, dar este mult mai bine să o savurezi imediat ce s-a întărit.

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Alegerea mochetei perfecte pentru hotel sau living din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor

În general, atunci când cauți mochetă pentru diferite spații, cum ar fi un hotel sau living, alegerea celei potrivite...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -