sâmbătă, februarie 22, 2025

Pască fără aluat

Important de Citit

Ingrediente: 

  • 700 g brânză dulce de vacipasca-fara-aluat-braila-portal
  • 6 ouă
  • 400 g smântână
  • 200 g zahăr
  • 200 g unt
  • 4 linguri griş
  • 4 linguri făină
  • 3 plicuri zahăr vanilat
  • 200 g stafide
  • un praf de sare

Preparare:

Pasul 1: Pune ouăle întregi într-un vas, adaugă un praf de sare, zahărul, zahărul vanilat şi amestecă-le foarte bine cu mixerul.

Pasul 2: Adaugă brânza şi untul (pe care trebuie să le ai pregătite dinainte şi să fie la temperatura camerei nu reci din frigider) şi se omogenizează tot cu mixerul.

Pasul 3:  Adaugă pe rând grişul, făina şi mixează apoi smântâna şi omogenizează amestecul. La sfârşit adaugă stafidele şi amestecă toată compoziţia.

Pasul 4: Unge o tavă cu unt şi tapeteaz-o cu făină (sau foloseşte coală de copt dacă ai).

Pasul 5: Pune compoziţia în tavă şi introdu în cuptorul preîncălzit 45-50 minute la foc potrivit.

Las-o să se răcească în tavă până a doua zi apoi porţionează şi serveşte.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Alegerea mochetei perfecte pentru hotel sau living din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor

În general, atunci când cauți mochetă pentru diferite spații, cum ar fi un hotel sau living, alegerea celei potrivite...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -