duminică, februarie 23, 2025

Paste cu varză de bruxelles

Important de Citit

Ingrediente :

  • paste integrale 300 g
  • varză de bruxelles 200 gpaste cu varza de bruxelles braila portal
  • șuncă afumată 200 g
  • o ceapă mică
  • un cățel de usturoi
  • un pahar de vin alb
  • 75 ml suc de roșii
  • parmezan

Mod de preparare :

Pasul 1 : Se curăță verzele de cotor și de prima frunză de deasupra și se pun la fiert cu puțină sare . Atenție verzele să nu fie galbene și moi căci vor fi amare la gătit. Se fierb 10-15 minute, se scurg și se trec printr-un jet de apă rece.

Pasul 2 :  În 2-3 linguri de ulei se pune la călit ceapa tocată julien și un cățel de usturoi întreg pentru 2-3 minute. Se adaugă în tigaie în continuare șunculița afumată, tăiată mărunt, se călește 2-3 minute și se adaugă și varza. Se amestecă cu grijă și se călește din nou 2-3 minute.

Pasul 3 : Într-un vas punem apă la fiert cu 2-3 linguri ulei de măsline și sare și se pregătesc pastele. Când apa începe să fiarbă se adaugă pastele. Separat se pregătește sosul, într-un vas un pahar de vin alb și când fierbe se adaugă sucul de roșii și una două polonice din apa în care fierb pastele. Se fierbe la foc mic 6-7 minute apoi se adaugă pastele scurse și varza de bruxelles. Se pun în farfurie cu parmezan ras pe deasupra.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Alegerea mochetei perfecte pentru hotel sau living din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor

În general, atunci când cauți mochetă pentru diferite spații, cum ar fi un hotel sau living, alegerea celei potrivite...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -