Ingrediente:
- 120 g unt topit
- 500 g biscuiţi sfărâmaţi
- 500 g zahăr pudră
- 2 ouă
- 250 g unt la temperatura camerei
- 3 banane feliate
- 2 conserve de ananas (doar fructele, fără sirop)
- 5 linguri de frişcă
- pentru decor : nuci sau alune mărunţite, ciocolată rasă, după gust
Mod de preparare:
Pasul 1 : Se amestecă biscuiţii sfărâmaţi şi untul topit, pentru a obţine crusta prăjiturii şi pune amestecul obţinut într-o tavă.
Pasul 2 : Bate ouăle cu zahărul şi untul rămas până se obţine un amestec cremos.
Pasul 3 : Pune amestecul peste bicuiţii din tavă peste care adaugă feliile de banane şi ananas.
Pasul 4 : Ornează cu un strat de frişcă apoi adaugă ceea ce preferi pe deasupra. Fie felii de fructe dacă îţi place prăjitura răcoritoare, fie ciocolată rasă sau alune, nuci mărunţite.
Poftă bună!