vineri, noiembrie 22, 2024

Rețetă de pui umplut cu parmezan

Important de Citit

Pe lângă faptul că se prepară ușor este deosebit de gustoasă această rețetă. Merită pe deplin încercată!

Vizionare plăcută și spor la bucătărisit!

[the_ad id=”12306″]

 

INGREDIENTE
Porții: 3
3 pieptul de pui, fără os și fără piele
Sare după gust
1 cană mozzarella
făină 2 căni
6 ouă, bătute
2 căni de pesmet
ulei de 1 cană, pentru prăjit
3 cești sos de tomate
½ ceașcă parmezan
2 linguri de busuioc
[the_ad id=”12306″]

PREPARAREA

1. Se taie un buzunar în fiecare piept de pui.
2. Se umple buzunarele uniform cu brânză mozzarella.
3. Apăsați marginile de pui împreună pentru a sigila buzunarul.
4. Se separă făina, ouăle și pesmetul în 3 boluri separate.
5. Se înmoaie carnea de pui umplut în făină, se scutură excesul.
6. Se dă puiul în ou presărat cu făină, apoi prin pesmet, acoperindu-l uniform.
7. Se încălzește uleiul într-o tigaie mare la foc mediu. Se încălzește cuptorul la 180 ° C.
8 .Se prăjește puiul până capătă o culoare aurie pe ambele părți.
9. Se pune ⅔ de sos de tomate uniform pe fundul unui vas de copt. Se pune puiul pe partea de sus.
10.Deasupra adăugăm restul de sos de tomate, apoi se presară parmezan și busuioc pe partea de sus.
11. Se coace timp de 20 de minute.
12. Se servește! Poftă bună!

[the_ad id=”12306″]

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -