duminică, februarie 23, 2025

Roşii umplute cu mozzarella

Important de Citit

Ingrediente:

  • 400 g mozzarella dată pe răzătoareIMG_4153-Small
  • 6 roşii (de mărime medie)
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură oţet
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 120 ml ulei de măsline
  • o legătură de busuioc

Mod de preparare:

Pasul 1: Separă frunzele din legătura de busuioc pe care le amesteci folosind blenderul cu uleiul, sucul de măsline, oţetul şi muştarul.

Pasul 2: Taie căpăcelul roşiilor, scobeşte-le interiorul apoi scufundă roşiile în apă clocotită pentru 30 de secunde.

Pasul 3: Amestecă mozzarella rasă cu compoziţia pe care ai preparat-o la blender şi umple roşiile curăţate.

Se pun la frigider. Se servesc reci.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Alegerea mochetei perfecte pentru hotel sau living din perspectiva avantajelor sau dezavantajelor

În general, atunci când cauți mochetă pentru diferite spații, cum ar fi un hotel sau living, alegerea celei potrivite...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -