vineri, noiembrie 22, 2024

Roşii umplute cu mozzarella

Important de Citit

Ingrediente:

  • 400 g mozzarella dată pe răzătoareIMG_4153-Small
  • 6 roşii (de mărime medie)
  • 1 lingură muştar
  • 1 lingură oţet
  • 2 linguri suc de lămâie
  • 120 ml ulei de măsline
  • o legătură de busuioc

Mod de preparare:

Pasul 1: Separă frunzele din legătura de busuioc pe care le amesteci folosind blenderul cu uleiul, sucul de măsline, oţetul şi muştarul.

Pasul 2: Taie căpăcelul roşiilor, scobeşte-le interiorul apoi scufundă roşiile în apă clocotită pentru 30 de secunde.

Pasul 3: Amestecă mozzarella rasă cu compoziţia pe care ai preparat-o la blender şi umple roşiile curăţate.

Se pun la frigider. Se servesc reci.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -