sâmbătă, noiembrie 23, 2024

Supă cremă de conopidă

Important de Citit

[the_ad id=”12306″]

Începe sezonul supelor delicioase, iar conopida nu trebuie să lipsească din meniu. Reţeta este foarte simplă. Brăila Portal te învață cum se prepară o supă cremă de conopidă ca la carte.

Ingredientesupa crema de conopida
– 800 g conopidă
– o țelină mică
– o ceapă medie
– o rădăcină pătrunjel
– o linguriță ulei de măsline
– sare
– piper
– 50 g unt
– 150 g brânză ricotta
– 200 ml smântână
– 100 g bacon
– crutoane aromate cu unt și usturoi

[the_ad id=”12306″]

Supa-crema-de-conopida

 

Preparare:
Pasul 1:  Se curăță albitura şi se pune împreună la fiert, în apă cu sare și o linguriţă de ulei de măsline.
Pasul 2:  Separat, se pregătește crema din smântână, ricotta și untul moale. Se pune sare și piper, după gust, și se acoperă.
Pasul 3:  Baconul se taie fâșii subțiri și se rumenesc în sucul propriu.
Pasul 4:  Se verifică dacă au fiert legumele, se scot, se pasează și se amestecă cu crema de brânză. Se subțiază cu zeama în care au fiert și se mai dau într-un clocot. Se servesc cu bacon și cu crutoanele aromate.

Poftă bună!

 

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -