sâmbătă, mai 11, 2024

A doua sesiune a schimbului de experienţă în domeniul agriculturii

Important de Citit

Cea de a doua sesiune de schimb de experienţe în domeniul agriculturii a avut loc pe data de 11 martie 2015 la sediul Câminului pentru Persoane Vârstnice „Sf. Ap. Petru şi Pavel” din Brăila .

Evenimentul s-a desfăşurat în cadrul unui plan de lucru:

1. Deschiderea evenimentului, prezentată de parteneri.

2. Un joc de animare a grupului: „Comoara din oameni” organizat de Elisabeta Drăghici. În cadrul jocului tinerii şi vârstnicii au făcut schimb de impresii pe diferite teme primite de fiecare în parte.

3. O viaţă în agricultură- moment în care domnii Dragomir Niculaie, , Mircea Ion şi Pal Anton le-au împărtăşit studenţilor o mică parte din felul în care se desfăşura agricultura înainte de apariţia tehnologiei moderne.

4. Specialiştii de azi– o enumerare a profesiunilor de astăzi în domeniul agriculturii de doamna Luxiţa Rîşnoveanu-şef lucrări FIAB.

5. Transferul de experienţe – constând într-un rezumat al primei activităţi de grup.

„Să preţuin specialiştii în agricultură!”– Lucrul pe grupe mixte: vârstnici şi tineri- construiesc un slogan sau afiş care promovează profesiunile în agricultură- prezentarea acestora.

– evaluarea impactului asupra grupului ţintă.

6. Impresii. Concluzii.

Scopul proiectului este de a realiza un transfer de experiență (informație) de la o generație la alta în vederea conturării unui model profesional orientat spre dăruire pentru profesie, profesionalism, motivație, experiență valorificată, solidaritate între generații, colaborare între instituții etc.
Parteneri: Asociaţia pentru Promovarea Valorilor Sociale, Facultatea de Inginerie şi Agronomie Brăila, Căminul pentru persoane varstnice „Sf. Ap. Petru şi Pavel” Brăila
Beneficiari: studenţii de la specilizarea Agronomie şi varstnicii (de la căminul amintit)
Perioada de implementare: 3 februarie-5 aprilie 2015
Este un proiect de voluntariat.

 

Comentarii

comentarii

Articolul precedent
Articolul următor
- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic Colectează separat, frate!”

Creionăm Viitorul și Biblioteca Județeană „Panait Istrati” Brăila au lansat concursul de desen și pictură „Tablă de Joc Ecologic...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -