sâmbătă, aprilie 20, 2024

Weekend Pescăresc 2023 – Eveniment caritabil de excepție la Brăila

Important de Citit

Weekend Pescăresc 2023 – Eveniment caritabil de excepție la Brăila

Când cuvintele „caritate” și „bucurie” se întâlnesc în același loc, se naște un eveniment special. Iar Weekend-ul Pescăresc, organizat cu dedicare de Clubul Rotary Brăila, este cu siguranță un astfel de loc în care magia se împletește cu generozitatea pentru a face o schimbare reală în comunitate.

Evenimentul va avea loc în perioada 22 – 24 Septembrie și va fi mai mult decât un weekend obișnuit. Va fi o experiență deosebită, ce aduce împreună oameni de afaceri, reprezentanți ai diferitelor domenii de activitate din Brăila, dar și pasionați de caritate.

Organizatorii au pus la cale un program plin de momente speciale și activități variate pentru toți participanții. Astfel, fiecare zi a evenimentului este o experiență în sine, menită să creeze amintiri de neuitat.

De la Epoca de Aur la Actualitate: Tema Anilor ’20

Evenimentul își are debutul vineri, 22 septembrie, de la ora 18.00, la frumosul Palat al Culturii Brăilene. Tema serii este „Petrecere anii ’20”, o incursiune în atmosfera plină de stil și eleganță a anilor ’20.(*Ținută obligatorie).

Vom avea parte de un concert caritabil memorabil susținut de Nadia Trohin și Mircea Tiberian, însoțit de numeroase momente surpriză și o atmosferă de neuitat.

 

Plimbare pe Dunăre și petrecere pescărească – O zi de explorare și distracție

Sâmbătă dimineață, de la ora 10:00, participanții vor avea ocazia de a face o mini croazieră pe Dunăre cu nava Lacu Sărat, ancorată în dreptul ștrandului. 

Apoi, urmează o petrecere pescărească, care va fi animată de un concert live al binecunoscutei formații White Mahala, ce va aduce ritmul și voia bună în această zi specială.

Final de Weekend 

Duminică – Micul dejun.

Sumele colectate în cadrul evenimentului au ca scop proiectelor caritabile 𝑅𝑜𝑡𝑎𝑟𝑦 𝐶𝑙𝑢𝑏 𝐵𝑟𝑎̆𝑖𝑙𝑎.

▪ Renovarea acoperișului Palatului Culturii Brăilene-„LYRA”.

▪ Realizarea unui parc senzorial pentru copiii din Centrul Școlar de Educație Incluzivă Brăila

Participare: Vineri – 400 lei/persoană, Sâmbătă – 500 lei/persoană

Te întrebi cum poți face parte din această aventură deosebită? 

E simplu! Înscrie-te https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf67jemgPDFRwRIrXCoXxISZfWbxxYfTYuE8XohWA69L_1SGw/viewform

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Prietenie pe o sfoară, proiect internațional copii

De peste 11 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună! Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -