vineri, iunie 14, 2024

Alege o alimentație sănătoasă pentru animalele tale! Alege magazinele Pentru Fermier!

Important de Citit

Creșterea animalelor într-o manieră eficientă, pentru a spori producția acestora, este condiționată în primul rând de asigurarea unei alimentații corespunzătoare, care să conțină toate substanțele nutritive de care au animalele nevoie pentru a se dezvolta normal, de aceea recomandarea noastră sunt furajele și concentratele din magazinele Pentru Fermier.

Cu o experiență de peste 6 ani lanțul de magazine Pentru Fermier servește cu mândrie gospodării pasionați de creșterea animalelor. #PentruFermier este o afacere pornită cu scopul de a susține iubitorii de animale și de a le oferi soluții și produse pentru a le rezolva problemele, încă de la deschidere a comercializat furaje cu un randament în producţie ridicat, iar rezultatele se pot observa cu ușurință în creşterea și exploatarea păsărilor, porcilor, bovinelor, ovinelor. Carnea, ouăle sau laptele au o calitate mult superioară produselor obținute în marile ferme industriale.

Promoții greu de refuzat, de la 10+1 gratis până la ”Miercurea Fermierului” unde fiecare bon ce depășește 150 ron se bucură de o REDUCERE de 10% le puteți găsi în cele 7 locații:

Șos. Râmnicu Sărat nr. 37 Șos. Buzăului nr. 102A
Com. Movila Miresii Galați, piața de păsări
Calea Brăilei nr. 169A – Ianca Calea Galați, nr. 323, bloc. 1, parter – Cartier Vidin Brăila

Str. Brăilei nr. 61 – Comuna Viziru

“Mă bucur că ne extindem constant și că fermierii și gospodarii ne oferă încrederea în produsele comercializate. Știu cât este de dificil în acest domeniu, și mereu am venit cu soluții optime în care să câștigăm TOȚI, atât noi dar și clienții. Unii fără ceilalți nu am putea coexista și astfel ajungem să nu mai avem produse și animale sănătoase. Se poate dacă vrei și dacă îți faci un plan bine structurat de care să te ții constant. Vom continua să ne extindem rețeaua în 2021 și să le oferim clienților noștri furaje de calitate! ” , a declarat Coadă Marius, CEO PentruFermier.

Echipa Pentru Fermier se ghidează după următorul motto : Calitatea nu este obligație, este un obicei! Iar asta i-a determinat să pluseze în calitatea serviciilor și au introdus LIVRAREA GRATUITĂ pe raza Județului Brăila! Da ați citit bine, plasați comanda pe site-ul http://www.pentrufermier.ro sau telefonic și furajele ajung direct la voi acasă, gratuit!

Aceaștia vă stau oricând la dispoziție pentru a vă oferi detalii despre programele de furajare sau informații utile pentru creșterea animalelor din gospodăria dumneavoastră în următoarele în toate locațiile sau pentru comenzi online intră pe site-ul lor: http://www.pentrufermier.ro

 

Alege o alimentație sănătoasă pentru animalele tale! Alege magazinele Pentru Fermier!

Îți recomandăm să citești și articolul: Creșterea puilor de găină, curcă, rață și gâscă în gospodărie

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -