luni, iulie 15, 2024

Banometru, curs gratuit la Biblioteca Județeană

Important de Citit

Bună ziua,

Biblioteca Județeană „Panait Istrati” îi invită pe brăilenii interesați de educație financiară să se înscrie până pe 10 martie 2022 la cursul gratuit „Banometru”, organizat de Asociaţia Educaţie pentru Viaţă Reală în parteneriat cu Asociația pentru Relații Comunitare și ING Bank.

Subiectele abordate se referă la soluții concrete pentru cei care au ajuns în baza de rău platnici a băncilor, cum se gestionează veniturile în cazul în care se fac achiziții imobiliare cu credit bancar, cum se pot obține venituri suplimentare, sfaturi utile pentru antreprenorii aflați la început de drum, etc.

După ce participă la cursul introductiv, cei interesați se pot înscrie și la consultanță individuală, beneficiind de patru ședințe gratuite pe parcursul cărora se realizează un plan financiar adaptat situației date.

Consultanții nu promovează produse sau servicii financiare, ei sunt acolo pentru a oferi informații despre sănătatea financiară, claritate în relația cu finanțele personale, sprijin și aplicabilitate.

Înscrierile se fac la sediul Bibliotecii din Piața Poligon, nr.4 la Biroul de Înscrieri sau la telefon 0239 611292 (tasta 1). În funcție de numărul de înscriși organizatorii vor decide dacă întâlnirea va avea loc cu prezență fizică sau online, de asemenea ora cursului va fi anunțată ulterior.

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Festivalul CDidei în cărți, premierea câștigătorilor

Festivitatea de premiere a lucrărilor câștigătoare din cadrul Festivalului național de cultură și civilizație CDIdei în cărți se desfășoară...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -