1. Brăila. Bulevardul Cuza. Carte poştală ilustrată cu nr. 82. Verso: text olograf în limba română. Francartură: timbru poştal Asistenţa socială, în valoare de 10 bani, verde dantelat, emisiune 1921; o ştampilă poştală cu data de circulaţie 4 martie 1921.
Pe Bulevardul Al. I. Cuza, nr.63 fost constrută Baia Modernă, baie publică exploatată şi întreţinută de Comunitatea Israelită. Conform actului de donaţie nr. 3467, autentificat şi a Tribunalul Judeţulu Brăila la 19 noiembrie 1921, Lazăr Predinger a donat Comunităţii Israelite din Brăila un teren şi o sumă de bani pentru a construi şi exploata o baie. Clădirea băii a fost construită în anul 1922 din piatră, beton armat şi cărămidă şi cuprindea subsol, parter şi etaj. La subsol era baia cu aburi clasa aIIa, două vestiare, o sală de duşuri cu bazin de apă rece, o sală cu 6 cabine cu băi la cadă şi un hol. La parter şi etaj avea o sală de intrare, sală de frizerie şi pediqure , biroul băii, vestiare, cameră cu duşuri, bazin cu apă caldă, două săli de aburi, cu bazin cu apă rece, o sală de masaj şi un hol cu grup sanitar. Întregul imobil avea o instalaţie de lumină, apă şi canalizare. În anul 1940 Comunitatea Israelită a donat baia cu întreg inventarul ei cu terenul şi toate construcţiile, instalaţiile ce se află pe ea Primăriei Municipului Brăila cu proces verbal de autentificare nr. 2256 din 10 decembrie 1940 de la Tribunalul Judeţului Brăila Secţia I. Astfel a fost exploatată şi întreţinută de administraţia locală şi a luat denumirea de Baia Românească.
2. Salutări din Brăila. Palatul Administrativ. Editura Librăriei N.D. Chrzssoverghis, Brăila. Carte poştală ilustrată, necirculată. Verso: text olograf în limba germană datat 30 ianuarie. Colecţia Iuliat Panait.
3. Brăila. Monument din Grădina Publică. Depozitul I. Şaraga & Schwartz, Bucureşti, strada Şelari, nr.7. Carte poştală ilustrată cu nr. 84, necirculată.
4. Grădina Publică şi rezervorul de apă. Carte poştală ilustrată necirculată. Colecţia Iulian Panait.
5. Lacul-Sărat. Cazinu. Carte poştală ilustrată necirculată. Colecţia Iulian Panait.