vineri, iunie 14, 2024

Brăileanul ce a dezvoltat o comunitate puternică print-un club antreprenorial pe zona Brăila – Galați.

Important de Citit

Coadă L. Marius, un tânăr antreprenor din Brăila, care deţine un lanţ de magazine cu hrană şi accesorii pentru animale de fermă a îmbrățișat pe deplin ideea lui Vlad Mihălăchioiu, fondatorul clubului antreprenorial- Romanian Business Club.
Acesta a transpus ideea propusă de Vlad și a reușit să adune la un loc antreprenori la început de drum şi antreprenori cu experienţă, pentru a învăţa unii de la ceilalţi şi pentru a dezvolta mediul antreprenorial local. Astfel că, zona Brăila – Galați a reușit să devină o comunitate ce timp de 1 an, au organizat constant evenimente de amploare și de mare impact, capabile să transforme participanții în manageri și antreprenori de succes. Au creat diferite contexte ca modelele de succes să inspire generația tânără și să ofere diverse servicii și posibilități de promovare care să ajute companiile atât prin consolidarea brandului, cât și prin generarea de oportunități și dezvoltarea afacerilor.
Întâlnirile sunt regulate, o dată la 2 săptămâni, au loc în fiecare joi, în Brăila și respectiv în Galați, de fiecare dată într-o locaţie nouă. Odată manifestat interesul pentru eveniment, doritorii primesc instrucţiunile necesare prin email şi devin automat parte integrantă a comunităţii.

 

 

Orice antreprenor de succes știe cât de important este să te înconjori de oameni buni de la care ai de învățat. Pentru că sfaturile cele mai bune de business nu le vei afla din cărți, deși sunt foarte importante și ele, ci de la oamenii direct implicați care au trecut prin eșecuri și au ajuns pe culmile succesului prin forțe proprii. Este nevoie de multă muncă pentru a ajunge să ai un business profitabil. Tocmai de aceea am considerat că este benefică această comunitate, menită să creeze legături durabile, sustenabile și mai ales profitabile pentru ambele părți. Susținem antreprenorii la început de drum, și realizăm lianturi importante pentru afacerile cu potențial. Abordăm tematici interesante și de actualitate, iar cercul intern pe care am reușit să îl creăm prin această comunitate este foarte apreciat de către membrii deja existenți ai Galați & Brăila Business Club.” relatează Coada L. Marius

Determinarea acestuia de a se implica total în realizarea acestei comunități, a venit din dorința de a evolua pe plan antreprenorial, înțelegând că viaţa înseamnă schimbare şi evoluţie şi nu stagnare sau regres.

Următoarea întâlnire Galați & Brăila Business Club va avea loc Joi, 13 August, ora 19:00, la Atrium Events Strada Dorului, nr. 234 , Baldovinești – Brăila.
Tematica : ETICHETĂ ȘI PROTOCOL DE BUSINESS unde Virgil Mănescu Trainer de Etichetă și Protocol, Maestru de Ceremonii și Somelier va pune accent pe etichetă și protocol de business, comportament și bune maniere în societatea contemporană. Un pahar de vin spumant este inclus în pachet pentru a favoriza starea de bine. Fiecare sesiune de curs este urmată de un Q & A.
Programa evenimentului:
? Incursiune în arta protocolului.
? Istoria diplomației.
? Rolul protocolului.
? Eticheta ca formă a normelor sociale.
? Comportament și bune maniere.
? Etichetă în societate și afaceri.
? Masa în societate și mediul privat.
? Vestimentația.
? Reguli și comportament în societate.
? Q & A

Acest curs în regim normal are un preț de 300 ron, dar oferit în regim dedicat pentru comunitatea GBBC se plătește doar contravaloarea biletului de acces, diponibil pe :  AICI
Comunitatea este prezentă în rețelele sociale după cum urmează:
Facebook :  Acces pagină Facebook
Instagram : galatibrailabusinessclub

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Lansare de carte la Biblioteca Județeană „Panait Istrati”

Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila vă invită vineri, 31 mai 2024, ora 17.00, la lansarea cărții „Personalități de seamă...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -