sâmbătă, aprilie 20, 2024

Cauți cursuri de beauty? Academia de coafor Hair Fashion Amelie’studio este răspunsul!

Important de Citit

Cauți cursuri de beauty? Academia de coafor Hair Fashion Amelie’studio este răspunsul!

Transformă-ți pasiunea în meserie cu Academia de coafor Hair Fashion Amelie’studio! Academia își propune să formeze noi profesioniști în domeniul hairstyling-ului prin lansarea diverselor cursuri de specializare și formare profesională sub îndrumarea atentă a celui mai apreciat hairstylist din Brăila: Gabriela Stoian.

Iată ce cursuri poți face în cadrul acestei academii:

Curs extensii bandă adezivă

Extensiile cu bandă adezivă sunt cel mai popular tip de extensii la ora actuală din lume! Sunt extensii de păr care se atașează cu ajutorul unor benzi adezive. Sunt ușor de purtat și foarte confortabile. Se pot coafa cu ușurință, fiind fabricate din păr natural 100%. Extensiile de păr cu bandă adezivă reprezintă o tehnică revoluționară și este una dintre cele mai non-invazive asupra firului de păr. Durata cursului fiind de doar o zi. Dacă îți place să urmezi acest curs nu ezita să te înscrii!

 

Curs bucle rezistente cu diferite ustensile, bucle la perie, coafuri de zi, coafuri rapide de ocazie

La cursul de “ Bucle rezistente cu diferite ustensile, bucle la perie, coafuri de zi, coafuri rapide de ocazie “, te ajută să descoperi secretele texturilor rezistente, începând cu pregătirea corectă a părului, învățând cum să realizezi coafuri rezistente în doar 3 zile!

Curs tunsori damă – franjurat scurt, mediu, lung, bob

La Cursul de tunsori da, se abordează tunsori pentru părul lung, mediu, scurt și bob, aplicabile în orice situație de salon. Tehnicile sunt rapide și ușor de aplicat, cu un randament maxim.

Pornesc de la tehnicile de bază de tuns, trece prin formele unei tunsori, învață tipurile de fizionomie și constituție, afli cum să direcționezi clienta spre o tunsoare care o avantajează, dar și cum să simplifici tunsoarea mixând diversele tehnici pe care le avem la îndemână. Nu vor neglija nici regulile de conduită profesională în relația cu clienta, care uneori se dovedește a fi la fel de importantă cu stăpânirea tehnicilor de tuns.

Munca în acest domeniu înseamnă pasiune și artă, și este ceva foarte personal. Datorită modei din ultimii ani, arta tunsorii a devenit mai populară și primește acum atenția pe care o merită. Tot ce îți trebuie este pasiune!

Cauți cursuri de beauty? Academia de coafor Hair Fashion Amelie'studio este răspunsul!

Curs frizerie bărbați

Profesia de frizer este una solicitată și populară. Un frizer profesionist are stil și știe să tundă conform cerințelor. Este apreciat și primește întotdeauna recomandările clienților. Pentru a deveni însă maestru și un bun profesionist în domeniu trebuie să ai un caracter creativ şi gust estetic pronunţat. Iar calificarea și deprinderile de lucru se pot obține urmând Cursul de Frizerie Bărbați în cadrul academiei de coafor Hair Fashion Amelie’studio. Acest curs te ajută să profesezi în saloane de înfrumusețare sau îți poți deschide tu propriul salon de frizerie.

Curs de Coafor

Cursul de Coafor organizat de această academie este destinat începătorilor care doresc să se inițieze și să facă o carieră în arta înfrumusețării părului. Se asigură suport de curs, dobândirea teoretică, cât şi practică a cunoştinţelor necesare pentru ca tu să fii un profesionist în această meserie. Tot la acest curs, vei învăţa tehnicile utilizate în coafură, precum: tunsorile atât clasice cât și cele moderne, diferite coafuri, cocuri simple şi moderne, împletituri, vopsirea părului şi multe altele.

Curs de Calificare – Coafor Frizerie – Manichiură – Pedichiură

După finalizarea acestui curs vei reuși să realizezi următoarele lucrări:

lucrări de îngrijire specifice coaforului: vei învăța să coafezi și să faci de la cele mai grele coafuri la cele mai frumoase și aranjate bucle, dar și să aplici vopseaua în mod corect pentru o culoare uniformă, să faci șuvițe și să tunzi modern;

lucrări de îngrijire specifice frizeriei: vei reuși să stăpânești tehnicile tunsorilor în trend, să aplici corect șamponul și să realizezi corect masajul capilar;

lucrări de îngrijire specifice în manichiură – pedichiură : vei ști exact cum trebuie să lucrezi, ce instrumente să folosești. Dar și cum să aplici corespunzător masajul pentru mâini și picioare.

 

Curs tratamente păr (refacere, umplere, hidratare) botox, keratină

În cadrul cursului vor fi prezentate tipurile de tratamente, se va vorbi despre compoziția chimică a produselor și cum acționează ele pe diverse tipuri de păr. Se vor discuta despre modul în care acestea pot fi combinate pentru a beneficia de cele mai eficiente tratamente de îndreptare și regenerare a părului.

Curs extensii keratină, microring

Extensiile cu microring sunt extensii semipermanente, cu prindere prin fixarea inelușelor pe șuvița de păr. Acestea rămân fixate în păr între 3-4 luni, după care acestea trebuie îndepărtate, deoarece încep să devină vizibile. Extensiile pe microring pot fi reparate și refolosite, nefiind necesară achiziționarea altor extensii.

Extensiile cu keratină sunt extensii permanente, cu lipire la cald, keratina de la capătul șuviței fiind naturală, pură, nutritivă, cu rol de a hrăni intensiv firul de păr gazdă. Acestea rezistă până la 6 luni de la aplicare și sunt refolosibile.

Curs colorimetrie de bază

În cadrul acestui curs vei învăța următoarele lucruri:

Bazele colorimetriei: culori primare, secundare, complementare.

Nivelul în colorimetrie. Bazele naturale. Reflexele. Fondul de decolorare.

Decolorarea și decapajul.

Legea acoperirii firului de păr alb.

Repigmentarea: vopsirea părului decolorat/degradat.

Exerciții de colorimetrie.

Curs împletituri

În cadrul acestui curs vei aborda câteva împletituri care te vor ajuta să le încadrezi chiar și într-o coafură lejeră, fie că ieși în oraș, ai un eveniment sau pur și simplu vrei unicitate. Te vor învăța tehnici avansate de împletit și ușor de aplicat.

Curs tehnici de aplicare a vopselei. Decolorat și șuvițe

În cadrul acestui curs veți învăța diferite tehnici de aplicare a vopselei, cum să decolorează și cum să vopsești părul în șuvițe. Dacă această ramură este potrivită pentru tine poți merge să te înscrii la acest curs. Care se desfășoară în cadrul salonului Hair Fashion Amelie’studio.

Curs inițiere Frizerie Bărbați

Înscris la acest curs, veți învăța despre cum să tunzi bărbați, frizeria clasică și modernă, tehnici speciale de styling. Tunsul din foarfecă și mașină, cum să șamponezi, speli și să faci un masaj corect.

Curs extensii păr 8 tehnici

Dacă vrei să înveți mai multe tehnicii de aplicare a extensiilor de păr, acest curs este pentru tine. Aici vei învăța următoarele tehnicii de aplicare a extensiilor: Keratină, Microring, Nanoring, Cusute pe microring, La Celebrity (cusute), Tape-in, Tresa Microring, Clip-on.

Cauți cursuri de beauty? Academia de coafor Hair Fashion Amelie'studio este răspunsul!

Curs de calificare Coafor – Frizerie

Acest curs reprezintă o bună înțelegere a procesului de consultanță și a tehnicilor de bază deschizând drumul unui stilist în salonul de coafură. Pe întreaga perioadă a cursului vă sunt puse la dispoziție în mod GRATUIT: ustensile, produse profesionale, aparatura și manual de curs. NU aveți nevoie de experiența anterioară, cursurile începând de la nivelul 0.

Curs inițiere în Coafor

Cursul de Inițiere în Coafor organizat de către această academie este destinat începătorilor care doresc să se inițieze și să facă o carieră în arta înfrumusețării părului. Se asigură suport de curs, dobândirea teoretică, cât şi practică a cunoştinţelor necesare pentru ca tu să fii un profesionist în această meserie. Aici vei învăţa noi tehnicile utilizate în coafură, precum: tunsorile atât clasice cât și cele moderne, diferite coafuri, cocuri simple şi moderne, împletituri, vopsirea părului şi multe altele.

Cursul intensiv tunsoare bază

Acest curs este destinat atât celor pasionați de coafură și hair styling la modul general, cât și celor care doresc să-și perfecționeze cunoștințele și deprinderile.

Nu uita să: Fii mereu la curent cu posibilitățile de formare profesională!

Îi găsești la adresa Strada Unirii nr. 72 Bloc, Turn, parter, Brăila telefon: 0728 625 567, iar pe site https://www.ameliestudio.one/Cursuri/

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Prietenie pe o sfoară, proiect internațional copii

De peste 11 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună! Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -