marți, decembrie 10, 2024

Chiftele de pui și cașcaval

Important de Citit

Schimbă modul de preparare a chiftelelor cu rețeta prezentată în videoclipul de mai jos și spun-ne dacă ți-au plăcut!

Vizionare plăcută!

[the_ad id=”12306″]

INGREDIENTE

2 piept de pui fiert
2 gălbenușuri de ou
30 de grame de făină simplă
175 de grame de brânză mozzarella, tocată
2 cepe verzi, tocate
½ linguriță boia de ardei
1 linguriță de rozmarin
½ linguriță praf de usturoi
½ linguriță sare
¼ linguriță de piper
100 grame pesmet

PREPARAREA

1. Desfaceți pieptul de pui fiert într-un castron folosind 2 furculițe.
2. Se transferă carnea de pui într-un castron mai mare și se toarnă în compoziția de gălbenușuri de ou, făină, brânză, ceapă, boia de ardei, rozmarin, praf de usturoi, sare și piper.
3. Se amestecă împreună și apoi se rulează amestecul în bile folosind mâinile.
4. Apoi aplicați un strat de pesmet.
5. Se încălzește un litru de ulei într-o tigaie și se prăjește adânc chiftelele timp de aproximativ 3 minute.
6. Poftă bună!

[the_ad id=”12306″]

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Florin Duțu – Chiorpangiu, lansare de carte

Joi, 28 noiembrie 2024, ora 17.00, la Biblioteca Județeană Panait Istrati Brăila are loc lansarea volumului de povestiri Chiorpangiu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -