luni, mai 20, 2024

Ciulama de ciuperci

Important de Citit

Ingredinte:

  • 500 g ciuperci champignonIMG_7551_1
  • 2 linguri făină
  • 100 ml smântână
  • 2 linguri ulei
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 legătură pătrunjel verde
  • sare

Mod de preparare:

Pasul 1 : Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se căleşte în ulei bine încins până se înmoaie. Se adaugă ciupercile curăţate, spălate şi tăiate felii subţiri şi se călesc până scade zeama lăsată.

Pasul 2 : Separat, se dizolvă făina cu puţină apă rece, apoi se toarnă peste ciuperci. Se mai completează cu apă caldă, se condimentează cu sare şi cu piper, după gust, şi se lasă să fiarbă până începe să se îngroaşe sosul.

Poftă bună!

 

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Dialog între generații la Biblioteca Județeană

Joi, 16 mai 2024, de la ora 12, Biblioteca Județeană ”Panait Istrati” Brăila are un invitat deosebit, pe domnul...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -