vineri, noiembrie 22, 2024

Ciuperci umplute

Important de Citit

Ingrediente :

  • ciuperci (cantitatea dorită)ciuperci umplute
  • carne de pui tocată
  • ceapă
  • sare, piper
  • cașcaval

Mod de preparare:

Pasul 1 : Într-o tigaie se călește ceapa tocată julien, la foc mic în 2-3 linguri de ulei de măsline. Se adaugă carnea tocată și condimentele și se călesc în continuare, amestecând timp de 7-10 minute.

Pasul 2 : Ciupercile, curățate sau nu, de mărime cât mai mare, se spală și li se îndepărtează codițele care ori se toacă și se călesc în amestec cu carnea ori se opresc pentru altă gustare. Așezate într-o tavă ciupercile se umplu cu amestecul de carne și o felie de cașcaval deasupra.

Pasul 3 : Se pun la cuptor pentru 15-20 de minute și se servesc calde.

Poftă bună!

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Costumul popular – întâlnire cu jurnalista Maria Stanciu

Sâmbătă, 16 noiembrie, de la ora 11.00 brăilenii sunt invitați la Biblioteca Județeană "Panait Istrati" Brăila la întâlnirea cu...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -