sâmbătă, aprilie 20, 2024

Clinică stomatologică în Brăila

Important de Citit

Clinică stomatologică în Brăila

Dacă locuiți în Brăila și sunteți în căutarea unei clinici stomatologice cu doctori calificați, cu experiență și profesioniști atunci mergeți la Clinica Dental Pulse.

Vizita la stomatolog nu trebuie să fie o povară sau un aspect care dă fiori reci, atât când vine vorba despre cei mari, cât și despre cei mici.

Clinică stomatologică în Brăila

Însă, de cele mai multe ori, oamenii se tem de medicul stomatolog. Mai mult decât atât, se tem de costurile pe care le-ar putea implica o intervenție stomatologică și de durerea care se presupune că însoțește fiecare procedură de specialitate. Toate aceste aspecte i-au determinat să aducă o schimbare în mentalitatea locală și națională.

Cât de importantă este vizita la medicul stomatolog?

Sănătatea orală este importantă atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici. Iar aceasta presupune mai mult decât spălarea zilnică a dinților. Este foarte important să ne asigurăm că periajul este realizat corect. Cel puțin de două ori pe an facem o vizită la medicul stomatolog pentru a ne asigura că totul este în regulă.

Clinică stomatologică în Brăila

În ultima vreme, studiile au arătat faptul că atunci când vine vorba de sănătate, oamenii s-au îndepărtat de specialiști și preferă să caute singuri informații online. Acest fenomen poartă denumirea de „Sindromul Olivia”. Ce duce la diagnosticări greșite și la așa-zise tratamente care nu fac altceva decât să înrăutățească situația. În cazul copiilor, situația este și mai îngrijorătoare. Cei mai mulți dintre ei, din cauza neglijenței părinților, ajung la stomatolog abia la schimbarea dentiției. Tocmai de aceea, încurajăm vizitele în cadrul clinicilor și cabinetelor de specialitate. Fiecare pacient trebuie să aibă în agenda telefonică numărul unui medic stomatolog de încredere pe care să-l poată apela ori de câte ori are nevoie.

Un pacient sănătos = un pacient corect informat

Totul pornește de la informare. Un pacient corect informat este un pacient care știe să aibă grijă de sănătatea orală și își dorește să facă toate demersurile necesare pentru a se bucura de o dantură curată și puternică.

Scopul lor este de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă care sunt problemele lor și să-i ajute să găsească soluții cât mai rapid cu putință.

Când vine vorba despre sănătate, ei cred că nu este timp de pierdut. Dental Pulse aduce zâmbetul în viața dumneavoastră. Oferind tratamente complete și complexe, realizate cu tehnici și materiale dentare de ultimă generație. Clinica se distinge prin ambientul unic și atmosferă plăcută, oferind confortul oricărui pacient, care le pășește pragul, lăsând frica și grijile la intrare. Fondatorul clinicii, dr. Ștefan Chiscop este medic implantolog, cu o vastă experiență în domeniu. Vă asigură că pasiunea și grija lor se materializează în satisfacția dumneavoastră. Aceasta fiind și principala valoare după care își ghidează activitatea.

Pentru mai multe informații despre serviciile lor intrați pe site-ul: http://www.DentalPulse.ro/ .

Clinică stomatologică în Brăila Clinică stomatologică în Brăila

Comentarii

comentarii

- Reclame -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Reclame -

Ultimele Noutăți

Prietenie pe o sfoară, proiect internațional copii

De peste 11 ani, poveștile frumoase ne aduc împreună! Secția de Împrumut pentru Copii. Ludoteca a Bibliotecii Județene „Panait...
- Reclame -

Mai Multe Articole

- Reclame -